Inför matchen med Tomas Hugosson Wallgren

I morgon måndag väntar KAIS Mora för IKSU och orangearapporter.se tog ett snack med Tomas Hugosson Wallgren inför matchen på söndagskvällen. Vi stämde av lite tankar inför seriefinalen och hur IKSU ska göra i matchen.# Hur går dina tankar inför morgondagens match mot KAIS Mora?

– Det är lite bättre än sist, Sara Wilhelmsson är tillbaka och vi får tillbaka Malin Nilsson från IKSU Ungdom. Vi ska försöka få dem att skjuta utifrån istället för att de kommer in slottet, med andra ord stänga slottet. Jag tycker att KAIS Mora har fått en starkare bredd i år och är jämnare. Sedan gäller det för oss att utnyttja deras svagheter.

Therese ”Mini” Andersson är ocksÃ¥ tillbaka medan Emma Hellberg fortfarande är sjuk, hon har varit sjuk i en vecka nu, det rör sig nog om streptokocker i hennes fall. Iza Rydfjälls högerfot stoppar henne frÃ¥n spel.
In kliver tre debutanter från IKSU Ungdom.

– Vi har med oss Johanna von Pawel som andramålvakt, centern Jessica Lidberg (5 + 2 på 14 matcher i ungdom) och Mikaela Palmér, forward, (12 + 10 på 12 matcher i ungdom).
– Det är två råtalanger, Jessica är kvick med fötterna och hårt jobbande center medan Mikaela är en riktigt målskytt med ett bra skott, säger Tomas Hugosson Wallgren om dem spelarna.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.