Motståndarkoll KAIS Mora; Elin Reinestrand

Orangearapporter.se har stämt av läget med KAIS Moras värmländska back Elin Reinestrand, inför seriefinalen i Mora i morgon.

# Vad har du för tankar på matchen? Vad ska vi tro på för matchbild?

– Som alltid kommer det att bli en tajt match, det brukar vara mycket fart och energi när vi möts. Det kommer att bli en publikunderhållande match.elinr

# Hur har du upplevt säsongen hittills?
– Jag tycker att vi har blivit bättre och bättre ju längre säsongen har gått. Vi har några nya tjejer i laget och det tar lite tid innan spelsystemet sitter. Men det känns som att kurvan pekar uppåt hela tiden.

# Hur var dagens match mot Sala Silverstaden? (KAIS Mora vann med 8-3, borta)

– Det startade lite segt men det kändes ändå stabilt hela tiden. Jag tycker att vi höjer oss i tredje perioden och får med oss en bra känsla till morgondagens match.

# Vad måste ni göra bra för att kunna vinna imorgon mot IKSU?

– Det gäller att alla gör jobbet i 60 minuter, har bra fart på fötterna och att vi är kreativa. Det gäller även att vi tar skit jobbet framför båda målen.

Info om motståndet
———————————-

Motstånd: KAIS Mora
Plats i tabellen: 1:a av 14 lag, innehar förstaplatsen på 39 poäng, tre poäng före IKSU på andraplatsen. Man har + 54 i målskillnad, 101-47. Enda förlusten den här säsongen kom borta mot IKSU(!), 3-7 (5/10).
Senaste mötet: 5/10 IKSU-KAIS Mora 7-3 (2-1, 1-1, 4-1)
Målskyttar för IKSU; Nathalie Jakobsson, Cornelia Fjellstedt, Elin Tjärnström, Josefina Eiremo, Julia Nordin, Victoria Wikström, Therese Andersson. KAIS Mora: Amanda Larsson, Anna Wijk, Therése Karlsson
Skyttedrottning: Anna Wijk 14 matcher, 21 mål, 26 assist, 47 poäng.
Spelplats: Unihoc Arena, Mora.
Webbsändning: https://kaismoralive.solidtango.com/
Matchdag: MÃ¥ndag den 6/1 klockan 13:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.