Motståndarkoll Huddinge, snack med Caroline Adelöw

Orangearapporter har snackat med Huddinges Caroline Adelöw inför kvällens match. # Till att börja med, hur har du upplevt säsongen för egen del och laget?

– Jag kan väl börja med att säga att jag hade stora planer inför kommande försäsong förra säsongen, både förbättra konditionen, snabbhet, styrka och teknik. Men med facit i hand är jag tyvärr inte jätte nöjd med säsongen för min egen del då jag avslutade sista matchen förra säsongen med att dra av två ledband i vänster fot.
– Jag körde rehab ett bra tag och fortsätter än idag, vilket gjorde att jag missade en hel del av försäsongen. Min plan var att köra stenhård fys och teknik under hela sommaren men i och med denna rejäla stukning i foten så var den drömmen väldigt långt bort.

– Jag har krigat på men har ännu inte kommit upp i den nivå jag borde vara på. Det är inte förrän några matcher sedan som jag kunde börja lita på min fot till 100% vilket är en stor bidragande faktor till att jag faktiskt har producerat några poäng här på slutet.

– När det kommer till lagets insats så har vi gjort det bra trots en stor generationsskiftning då vi har väldigt mycket tjejer från juniorlaget på pappret, inklusive mig. Det är bara synd att vi inte lyckas samla på oss mer poäng.

# Stämmer rykte att ni är väldigt svårslagna i er hemmaborg?

– Haha, det är inget som jag har hört. I så fall hoppas jag att vi är detsamma på bortaplan.

# Hur ska ni göra för att rubba IKSU hemma?

– Jag antar att IKSU har kommit in lite i deras slutspels frossa och är väldigt heta, vi behöver vara där på alla positioner på plan för att göra matchen underhållande och det tror jag inte är några problem.

# Vad tror du på för matchbild imorgon?

– Lite svårt att säga. Vi är ofta bra mot lag som IKSU som drar upp tempo och håller en hög nivå genom hela matchen. Är vi där och är med på alla positioner, så är det inga problem.
– Jag tror att det blir jämt och att första målet blir sjukt viktigt för det mentala i båda lagen.

# Tankar i övrigt?

– Det är alltid kul att möta ett så talangfullt lag som IKSU och jag har sett fram emot att möta de väldigt länge och jag tror och hoppas att det blir en sevärd match. Tyvärr har jag drabbats av halsfluss och kan inte spela matchen ikväll men jag kommer vara där och heja på mitt lag ifrån läktaren.
I övrigt sÃ¥ önskar jag IKSU all lycka till i slutspelet i framtiden! 🙂

Motstånd: Huddinge
Plats i tabellen: 11:a av 14 lag, innehar elfteplatsen på 18 poäng. Man har – 20 i målskillnad, 74-94. Förlorade borta mot IKSU med 6-2.
Senaste mötet: 18/10 IKSU-Huddinge 6-2 (2-0, 0-1, 4-1)
MÃ¥lskyttar för IKSU; Cassandra Edberg, Emma Hellberg, Julia Nordin, Therese ”Mini” Andersson, Nathalie Jakobsson, Elin Tjärnström. Huddinge: Frida Mattsson.
Poängdrottning: Linda Englund 12 mål 13 passningar på 18 matcher
Spelplats: Storängshallen
Matchdag: Fredag den 24/1 klockan 19:00

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.