Mikaela och Caroline flyttas upp till IKSU Elit från Ungdom

Det var inte bara de stora fotbollsligorna som hade transferstopp igår fredag. Även i innebandy var det sista värvningsdagen igår. Orangearapporter kan berätta att IKSU Elit har valt att plocka upp Mikaela Palmér och Caroline Deutgen från Ungdom. De bägge är forwards och har 13 + 12 = 25 poäng (13 matcher) respektive 14 + 8 = 22 poäng (14 matcher).

Mikaela Palmér är i helgen i väg med F19-landslaget till Finland för två landskamper mot vår granne i öst. Caroline Deutgen har kämpat sig tillbaka från skador och är på gång igen. Vi lät Ungdoms tränare Peter Hugosson Wallgren prata om Mikaela och Caroline.

– Mikaela har gjort några strålande matcher just innan och efter jul och förtjänar denna chans. Hennes offensiv kan förhoppningsvis producera även i SSL. Carro är nu på allvar tillbaka efter sina svåra knäskador och tillhörde Elit i början av säsongen med tog klivet ner till oss för att få matchträning, och har gjort det bra.

Mikaela Palmér själv ser fram emot spel i IKSU Elit.
– Jag ska ta med mig mitt spel och göra det jag är bra på, säger 17-åringen som från början kommer ifrån Boden.

Ni kan förresten följa F19-landskamperna via nätet; http://www.innebandy.se/sv/Nyheter/2010-Allmant/Sa-foljer-du-Finnkampen-till-helgen/

Första matchen är idag vid 14:00 och andra vid 11:00 imorgon söndag.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.