Kort innan match med Mikaela Palmér

Om snart en timme väntar Rönnby hemma, vi har tagit ett kort snack med Mikaela Palmér, en av de två nya spelarna som  har tagit klivet upp ifrån IKSU Ungdom och spel i division 1. Nu är det spel i SSL och träning fullt ut med IKSU Elit som gäller för henne och Caroline Deutgen.

# Hur upplevde du landskamperna i Finland? Gick det bra?
– Jag upplevde landskamperna väldigt roliga och lärorika. Jag tyckte att det gick bra för mig trots att det var mina första landskamper.

# Hur har veckan varit?
– Veckan har varit annorlunda. Min första riktiga vecka med elit men det har varit kul.

# Dina tankar inför matchen imorgon mot Rönnby?
– Jag har inte den bästa kollen på lag men jag tycker det ska bli en väldigt rolig match och självklart hoppas jag på tre poäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.