Uttagen till U19 VM och tv̴m̴lsskytt Рsnacka om dr̦mdag Mikaela!

mikka4

Västerbottens F17 fick en drömstart på distriktslags-SM för 17-åringar i Helsingborg när man besegrade Västernorrland med hela 9–1 (2–0, 3–1, 4–0). Två av målen svarade forwarden Mikaela Palmér för och inte nog med det. Under fredagen fick hon reda på att hon hade blivit uttagen till U19 VM i Polen, ett mästerskap som spelas mellan den 30:e april och 4:e maj.
– Jag blev jätteglad och jag ser fram emot turneringen, säger Mikaela Palmér till orangearapporter.se som snackade med henne under torsdagskvällen.

# Vad tror du gjorde att du blev uttagen?

– Jag tror att det beror på sättet som jag avslutade säsongen på, säger Mikaela Palmér som kom att bli tvåmålsskytt i 9–1 vinsten över Västernorrland. Givetvis frågade vi henne om målen.
– Vid det första målet hade vi bra tryck på dem, jag får bollen en bit innanför mittlinjen och får på ett bra skottläge som går in. Det andra målet kommer jag inte ihåg så bra, men jag fick bollen i ungefär samma yta och fick ett likadant skottläge.

# Hur tycker du annars att matchen var?

– Det var en typiskt premiär match men jag tycker att vi växer in i matchen mer och mer.

# Några tankar inför morgondagens matcher?

– Jag tror att den första kommer bli en väldigt jämn match. Och sen vet jag inte hur den tredje kommer sluta.

09:45 väntar Gästrikland
15:00 möter man Östergötland.

Orangerapporter återkommer med reportage, bilder och dylikt.

ANDERS ANDERSSON

Målskyttarna i matchen mot Västernorrland;

Mål 0-1 Västerbottens IBF
16.09 Mål 0-2 Västerbottens IBF
Period 2
04.46 Mål 0-3 Västerbottens IBF
07.36 Mål 0-4 Västerbottens IBF
10.51 Mål 1-4 Västernorrlands IBF
14.30 Mål 1-5 Västerbottens IBF
17.22 Utvisning U2
(Hands)
Västerbottens IBF
Period 3
01.26 Mål 1-6 Västerbottens IBF
11.28 Mål 1-7 Västerbottens IBF
11.45 Mål 1-8 Västerbottens IBF
18.05 Mål 1-9 Västerbottens IBF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.