Hallå där Elin Roos, spelare i Stockholm som Västerbotten spelar mot i semifinalen

Imorgon vid 08:30 väntar Stockholm för Västerbotten i semifinalen. En plats i finalen vid 12:35 står på spel och Stockholm har enligt spelaren Elin Roos varvat upp och jobbar som ett lag.

– Det har fungerat helt ok för mig, jag har bra spelare omkring mig som gör det lättare att spela. Laget har börjat lite svajigt, men nu har vi spelat upp oss och jobbar mer som ett lag, säger Elin Roos.

Stockholm började med att spela 4–4 mot Västergötland, det distriktets enda poäng, sedan vann man mot Dalarna 5-3 och Småland 4-3, det gav en förstaplats i gruppen och Värmland i kvartsfinalen.
Väl där hade man inga problem med Värmland när man vann med hela 8–0. Men imorgon väntar Västerbotten och vi har en spännande och jämn match framför oss. Vinnaren kommer att möta vinnaren i mötet Dalarna-Västmanland.

– Jag är övertygad om att det kommer bli en väldig tuff match, men vi har bestämt oss för att kräma ur allt vi har och hjälpa varandra hela vägen, berättar Elin Roos som har 3 (mål) + 2 (passningar) i turneringen.

– Det kommer att vara två bra lag som kommer mötas och det kommer bli en rolig match, det kommer nog att vara lite nerver inledningsvis men jag tror ändå på en fartfylld match.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.