Inför KAIS Mora borta

Om 30-45 minuter väntar KAIS Mora borta. Vi har snackat med IKSUs assisterande tränare Andreas Harnesk och KAIS Moras Elin Reinestrand.

KAIS Mora
Elin Reinestrand
 # Hur har du upplevt säsongstarten för laget och för egen del?

– Vi började väl inte så bra, men det beror på många faktorer som nya spelare som ska in i laget och nytt spelsystem. Men vi har vunnit matcher ändå och det är starkt. Det känns som att vi blir bättre och bättre hela tiden.

# Vad ska vi förvänta oss för matchbild?

– Det kommer att bli en prestigefylld match mellan två topplag, jag tror att det kommer vara full fart från början. Det gäller att vi är med från start.

# Hur har veckan sett ut fram till matchen?
– Träningsveckan ha sett riktig bra ut och vi har haft bra fart och är rejält laddade för matchen.

IKSU
Andreas Harnesk

 # Hur har du upplevt säsongstarten?
– Säsongsstarten har på många sätt varit väldigt bra. Resultatmässigt är vi ganska nöjda bortsett från något onödigt poängtapp. Utvecklingsmässigt känns det riktigt bra. Spelarna är snabba på att lära sig nya saker även om vi fortfarande har massvis kvar att jobba med. Men det är något vi tycker är kul. Hittills har vi skapat mycket bra lägen i matcherna och när vi börjar sätta de här blir det riktigt kul.

Vad ska vi förvänta oss för matchbild imorgon?
– Matchen mot Mora blir förmodligen riktigt spännande. De är ett offensivt och kreativt lag och vi njuter av att spela matcher där båda lagen vill spela.

Hur har veckan sett ut fram till matchen?
– Träningsveckan har varit riktigt bra. Tyvärr saknar vi wickan som är i USA och fiffi som är ögonskadad. Sen är Wilma sjuk och Carro skadad.

Therese ”Mini” Andersson är tillbaka…
– Mini har gått för fullt hela veckan och det känns kul att ha henne tillbaka. Det har sett bra ut för henne direkt och när siktet blir inställt ser det riktigt bra ut. Kul att hon är tillbaka.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.