Sofie Andersson är tillbaka i spel imorgon då Karlstad väntar

sofieandersson

När Karlstad IBF väntar imorgon på hemmaplan är landslagsförsvararen Sofie Andersson tillbaka i spel. Sofie ådrog sig en blödning i högra ögat hemma mot Pixbo den 25:e oktober och har inte spelat sedan dess.
– Det har varit väldigt jobbigt och tråkigt att inte få anstränga sig alls och jag har missat flera träningsveckor, matcher och en helg med landslaget. Det är aldrig kul att få stå vid sidan av och inte få vara med på planen, jag har försökt att se det positivt och är nu utvilad och rejält laddad, säger Sofie Andersson till orangearapporter dagen innan återkomsten.

# Berätta lite om den här veckan fram till matchen imorgon?

– Det har varit en riktigt bra träningsvecka med hög fart och fokus från samtliga. Vi är alla rejält laddade för morgondagens drabbning.

# Vad ska vi ha för tankar på morgondagens uppgift?

– Vi är inställda på att det kommer bli en tuff match där det är viktigt att vi gör grundjobbet ordentligt redan från start och jobbar för varandra hela matchen. Vi måste sätta försvarsspelet och växla upp effektiviteten i anfallszon.

# Tankar i övrigt?

–I övrigt är jag som sagt rejält laddad på att vara tillbaka med de andra på planen igen och ser fram emot en tuff match som vi ska se till att göra till en rolig tillställning.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.