Inför kvällens derbymatch med fokus på IBK Dalen – Henrik Vilhelmsson

Det vankas derbymatch ikväll och orangearapporter har snackat lite med rivalens tränare Henrik Vilhelmsson.

# Hur lyder direktiven inför IKSU hemma?
– För oss handlar det om att fortsätta med det spel vi presterat i slutet. VI ska inte göra så mycket saker annorlunda utan bara bättre och bättre.

# Vad ska vi förvänta oss för matchbild?
– Jag tror det kommer att bli en matchbild när IKSU har lite mer boll än oss men att vi lyckas hålla dem utanför vårt slott och att vi kan spela en rak innebandy där vi förhoppningsvis kan straffa IKSU.

# Ni kommer till matchen med tre raka segrar varav två på bortaplan mot topplagen Rönnby och Endre. Vad är det som har gjort att ni dels har vunnit och i vad tar ni med er in till derbyt?

– Att vi är ett starkt lag som tror på det vi gör och att vi lyckats få ihop anfallsspelet och försvarsspelet i slutet till en bra helhet. Det hoppas jag vi kan visa upp i matchen mot IKSU.

# Saknas någon? Någon som ser extra taggad/laddad ut?
– Förutan våra två långtidsskadade spelare Maja Stoltz och Caroline Stattin så saknas ingen. Hela laget är grymt taggade på derbyfesten!

# Tankar i övrigt?
– Jag hoppas att alla som har möjlighet tar sig till Exel Arena för att se ett glödhet derby mellan två formstarka lag och kan ni inte se den live så visas den på www.dalentv.com

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.