Elin Tjärnström om matchen mot Pixbo

Elin Tjärnström kom att göra ett av IKSUs mål i matchen mot Pixbo. Nu räckte det inte till några poäng, men hon tycker ändå att det har börjat på och se bättre ut.

ella2

# Berätta om målet?


– Den var en snygg passning från Alice Granstedt, inte mycket att säga om, jag fick en bra träff, tyvärr var det inte mycket annat som satt som det skulle.

ella

# Vad tror du det beror på?– Vet inte, de gör det bra och sen är vi inte 100 procentiga i vår press, plus att de fick den tiden de behövde och lite väntade ut våra misstag. Dom gör mål och vi har svårt att göra det, samtidigt skapar vi egentligen inte mycket och kom heller inte in på deras mål och hade inte så många skott
– Vi måste bli mer rakare på mål och komma in.

# Mer bestämda?

– Precis, sen vet jag inte hur vi ska ta oss dit, jag är dålig på att analysera direkt efter match.

gladje

# Förutom att bli mer bestämda mot mål, vad finns det mer att ta med sig?

– Vi kommer från en bra trend och har gjort många mål, sen tycker jag att det här är ett litet bottennapp idag (lördag), vi kommer inte dit vi vill med pressen.
– Våran femma som backar hem och får lite kontringar, det är sista passet som saknas för att komma på avslut. Får vi ordning på det så tror jag att våran femma kan vinna mycket på att backa hem mot just Pixbo i såna här matcher.
– Sen får man nog fundera på om vi ska pressa på dem eller inte.

”Nu fÃ¥r vi göra nÃ¥got bra av kommande träningsveckor”
– Nu får vi göra något bra av de två veckorna som vi har fram tills matchen mot KAIS Mora hemma.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.