Nathalie Jakobsson inför VM-kvalet i Polen

Idag tisdag åker Nathalie Jakobsson och Frida Rydfjäll iväg med a-landslaget till Polen och VM-kvalet. Efter matchen mot Pixbo i lördags snackade vi med Jönköpingstjejen Nathalie om matchen och stundande VM-kval.

nj

Till och börja med, hur upplevde du matchen som sådan?– Jag tycker inte att vi spelade så jättebra, eller vi kan bättre och har spelat bättre de senaste omgångarna. Vi blev för passiva och osäkra och dom får oss lite där dom vill ha oss.

# Hur mycket har veckan som varit påverkat? (Inställd träning etc)

– Inte så mycket, en vecka kan se ut hur som helst och det är olika för alla, jag tror att det är mycket eget ansvar att fixa så att man är redo. Sen vet jag inte vart det sitter i, men jag tycker att vi får ta med oss den här matchen och blicka framåt för vi har ändå något på gång tycker jag.

# Vad tar du med dig till VM-kvalet nu?– Ja, vet inte riktigt, jag har hela tiden tänkt att jag ska bara gå in och ha det roligt och göra mitt bästa. Jag tar inte med mig något speciellt, ska bara försöka lära mig så mycket under tiden.
– Ta chansen.

# Vad ska vi göra bättre och ta med oss till kommande matcher?

– Det är mycket, allra sista metrar i närkamper och vi är lite för mycket tvåa på bollarna. Det är små detaljer som gör stor skillnad.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.