Inför KAIS Mora med Iza Rydfjäll

På bortaplan i höstas mot KAIS Mora vände IKSU ett 3–1 underläge inför den tredje perioden och fick med sig en poäng. Men man var endast en ribbträff från segern. Imorgon väntar ytterligare en tuff batalj när Mora kommer till IKSU Sportcenter.

– Det ska bli roligt och få möta dom, jag gillar mötena med Mora, det brukar bli roliga och tighta matcher, säger försvararen Iza Rydfjäll.

iza

IKSU kommer till morgondagens toppmöte med KAIS Mora med ett bra facit från januari bakom sig. På sju matcher blev det fyra vinster, två oavgjorda och en förlust, 42–23. Försvararen Iza Rydfjäll tror sig veta hur man ska spela.

– Vi måste gå in och spela tufft och gå rakt på mål, sen våga ta spelvändningar, sånt som vi är bra på.
– Det tror jag kommer att bli vår nyckel, om vi spelar tufft och tar spelvändningarna när de kommer.

# Vad tar du med dig från de senaste matcherna?

– Vi har haft några riktigt bra matcher på slutet och kan ta med oss spelet, jag tycker att det har sett bra ut för alla och hoppas att det fortsätter så imorgon, säger Iza Rydfjäll.# Hur är sjukdomsläget i truppen och hur har träningsveckan sett ut?– De har börjat komma tillbaka och det känns jättebra, men det är klart att det har påverkat när folk har varit borta och det har varit svårt att spela ihop sig. Men de senaste träningarna har de flesta kommit tillbaka och då har det sett bra ut, berättar Iza Rydfjäll.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.