Alice Granstedt målskytt i sin tredje SSL-match

alicemal

I hennes tredje SSL-match kom också första målet.
Alice Granstedt har verkligen kommit in med bra energi och har tagit för sig.


– Jag såg att Victoria Wikström kom på högerkanten och att det fanns en liten yta på bortre, då var det bara att springa dit och då lade Victoria en fin flip och jag kunde sätta dit den, berättar Alice Granstedt om målet som betydde 7–5 i slutet av matchen och som gav tre sköna poäng.

# Hur upplevde du matchen som sådan?– Jag tycker att vi gör en väldigt bra match, speciellt i den första och andra perioden då jag tycker vi hade kommandot. Sen faller vi tillbaka lite i den tredje och det är då de fick in några mål. Men sett över hela matchen tycker jag att vi gör en bra sådan.

# Hur gick tankarna när de började komma tillbaka i den tredje perioden?

– Det blev lite nervigt men det känns som vi är självsäkra och att vi hade matchen.

Sofie Andersson blev utsedd till matchens spelare…– Det tycker jag verkligen hon förtjänade, hon var duktig idag (läs söndag).

# Vad går det att ta med sig lagmässigt och för egen del?– Jag tycker framförallt att vi ska ta med oss känslan vi hade, vi hade positiv energi hela matchen och vi vågade ta för oss, hota och ta lägena. Själv ska jag väl fortsätta våga, det är viktigt och det ska jag ta med mig från matchen.

ANDERS ANDERSSON

Fotnot:
I 6–5 förlusten borta mot Täby den 16 februari förra säsongen kom Mikaela Palmér att göra sitt första mål i SSL. Så Tibblehallen och första målet i IKSU tillika SSL verkar gå hand i hand. Dessutom gjorde Mikaela ett mål i den här matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.