Cassandra Edberg – Det ska inte vara någon fara!

cassi

Cassandra Edberg tvingades lämna matchen mot Täby i slutet av den andra perioden med en stukad högerfot. Men det ska inte vara någon fara och dessutom hann hon med och göra ett av IKSUs mål.

– Jag trampade på motståndarens fot och sen trampade jag snett med högerfoten, det är nog lugnt men just där och nu gör det lite ont, berättar Cassandra Edberg.

# Det var mer en försiktighetsåtgärd?

– Exakt, jag kände direkt när jag trampade snett att det gjorde lite mer ont än vad det brukar göra, då kändes det onödigt och chansa. Men det ska vara lugnt.# Om du får berätta om målet?

– Det var en retur, Andreas Harnesk har varit på oss att vi ska in på retur och slå på dem, det var skönt att det gav utdelning. Jag stod framför mål och Victoria Wikström fick fram den till mig och jag kunde slå in den.

# Hur upplevde du matchen som sådan?– I den första perioden var vi riktigt bra och vi fortsatte även i den andra och spela bra. Sen i den tredje kom vi inte upp i samma spel och fick inga långa anfall, vi hade svårt att få upp bollen. Täby kändes mer hungriga och satte mer press. 
– Men vi hade riktigt bra spel i första och andra perioden.

# Det måste ha känts skönt att få ta revansch på dem?– Exakt, dubbla revanscher, för förlusten här förra säsongen och på hemmaplan i höstas, riktigt skönt. Jag tycker att vi gör ett bra försvarsjobb, dom har visserligen Louise Wickström som är riktigt bra och som fick göra poäng idag. Men hon hade det jobbigt mot våra backar, som gjorde ett riktigt bra jobb.

# Vad ska vi ta med oss till Karlstad?– Jag tycker att vi ska fortsätta med de långa uppspelen när vi får ner bollen djupt i zon, så att dom behöver vrida på huvudet. Sen ska vi fortsätta lägga in bollen på mål och går på returer. 
– Vi är på väg uppåt känns det som och har ett go i laget. Det ska vi ta med oss.

Det kändes så från sidan att bollen gick som på ett snöre…– Det är skillnad och jag hoppas att det håller i sig och att vi kan fortsätta på den banan, det är snart slutspel och då vill vi vara som bäst.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.