Lagkaptenen Josefina Eiremo om Täby-matchen

IKSU svarade för en riktigt bra första period borta mot Täby.
Man kunde gå till pausvila med en 4–1 ledning. I den andra perioden fortsatte man att spela bra och målmässigt gick den också till orangea maskinen, 2–1. Inför den tredje perioden hade man 6–2 och gå på. Täby kröp allt närmare på slutet när satsade på att ta ut målvakten, men då stegrade Alice Granstedt fram och kunde göra sitt första SSL-mål.

Efteråt snackade vi med lagkapten Josefina Eiremo som var nöjd med spelet i den första som den andra perioden.
# Matchen som sådan, hur upplevde du den?– Jag tycker att vi gjorde en bra första period, den andra var också till stora delar bra. Sen i den tredje tycker jag att vi tappade lite av vårt spel och dom kunde smyga sig på. Täby hade ett riktigt bra sex mot fem-spel.
– Men vi lyckades och Alice Granstedt fick göra sitt första SSL-mål tillika det viktigaste målet idag (läs söndag). Kul för henne och bra att vi kunde knyta ihop säcken, det var riktigt skönt med en seger igen.

# Tog ni hand om bollen?


– Självklart, jajamän, så klart.

# Vad går det att ta med sig från matchen till Karlstad som väntar närmast?– Jag tycker att vi är lite bättre i vårt press-spel och det ska vi ta med oss, sen tycker jag att vi hittade många bra djupa uppspel, då känns det som vi blir farligare.
– Sen ska vi försöka komma in ännu mer från sargerna och hota mer in mot mitten och komma rakt mot mål. Det finns några bitar kvar att utveckla, men det är mycket som känns bra och vi får ta med de bitarna.

# Om jag nu räknade rätt så var det två av målen som kom till efter att vi höll oss framför målet?– Precis, det har vi verkligen tränat på mycket senaste veckorna, därför var det är skönt att vi fick  utdelning på det. Men det kan bli ännu bättre där också, så det är bara att fortsätta träna på det.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.