Katarina Bjuhr om lårkakan och matchen mot Karlstad

action

Katarina Bjuhr råkade ut för en klassisk lårkaka i matchen mot Karlstad.

Men det ska inte vara någon fara för derbyt mot IBK Dalen på fredag.– Jag och Karlstadsspelaren kom in i en 50-50 duell och jag kom in före varpå hon körde sitt knä in sidan av mitt lår. Men det känns ok, det är en klassisk lårkaka, det tog strax ovanför knät (högra). Det var ingen vidrig eller liknade, berättar Katarina Bjuhr.
# Hur upplevde du matchen annars?– Jag missade lite grann efter att jag hade gjort mig illa, egentligen resten av matchen och det är våran bättre halva som jag har förstått det. Inledningsvis var det inte bra.

# Vad kändes inte bra inledningsvis?

– Jag vet inte, svårt när man inte har sett det i efterhand, vad som gör det, jag vet inte.

# Vad är känslan?– Vi hade ändå mycket boll och kom till en hel del skott, men det blev inte riktigt farligt. Så fort dom fick en kontring blev det farligt, det kändes som vi låg för brett med backarna. När de vann tillbaka bollen, vilket skedde sällan, blev det som ett överraskningsmoment varje gång. Vi måste vara mer noggranna, det var slarvigt i början.

# Vi hade bland annat ett byte i första perioden som ledde till att de kunde göra 2–0…– Verkligen. Det var lätt att plocka bort oss där, rent slarv.

# Det kommer definitivt att krävas en bättre start mot Dalen?

– Det är ju en rolig match och på så vis är det en extra tändning från start. Mot Karlstad blir det lite segt, vi har åkt buss länge och kommer hit. På förhand är det inte någon rolig match av alla matcherna som vi har under en säsong. Men man måste göra den bra ändå, jag tror inte att det kommer vara några som helst problem att höja sig till Dalen.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.