Inför derbyt mot IBK Dalen med Emelie Fällman

INFÖR DERBYT Inför derbymatchen ikväll mot IBK Dalen har orangearapporter intervjuat IKSU som Dalenspelare. Vi kommer att med de intervjuerna räkna ner till matchstarten ikväll, med andra ord en spelare/ledare i timmen.
fallman

Emelie Fällman, med i IKSU sedan 2014/2015.

# Vad har du för tankar som du tar med dig in i derbyt på fredag?

– Kommer bli riktigt roligt med derby, hoppas på bra stämning och tror det kommer bli en bra match mellan två bra lag.

# Hur har du upplevt säsongen hittills personligen och för laget?

– Personligen har jag känt att jag utvecklats en del under säsongen och har tyckt att det varit riktigt roligt med många bra träningar. För lagets del har det väl gått lite upp och ner men jag tycker vi börjar få ordning på spelet mer och mer och det börjar se bra ut.

# Om vi pratar derbyminnen, plocka fram ditt bästa minne från en derbymatch mellan IKSU och Dalen?

– Mitt bästa derby minne måste nog vara förra matchen mot Dalen eftersom detta är min första säsong.

# Vad tror du att vi får för matchkaraktär?

– Jag tror vi kommer få se två laddade lag i en tuff och jämn match

# Därför vinner mitt lag?

– Vi har tränat bra under veckan och känns väl förberedda för match mot Dalen.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.