Inför derbyt mot IBK Dalen med Henrik Vilhelmsson

INFÖR DERBYT Inför derbymatchen ikväll mot IBK Dalen har orangearapporter intervjuat IKSU som Dalenspelare. Vi kommer att med de intervjuerna räkna ner till matchstarten ikväll, med andra ord en spelare/ledare i timmen.
hw

Henrik Vilhelmsson, huvudtränare i IBK Dalen sedan 2014/2015.

# Vad har du för tankar som du tar med dig in i derbyt på fredag?

–  Jag har en bra känsla inför derbyt. Jag tycker vi gör 55 bra minuter mot Iksu senast och skulle ha vunnit den matchen. Nu ska vi göra 60 bra minuter.

# Hur har du upplevt säsongen hittills?

– Jag tycker vi har fortsatt utveckla vårt spel med boll tyvärr har säsongen blivit lite ryckig på grund av skador, så vi ligger inte riktigt i fas med där jag skulle vilja ligga just nu. Det som varit positivt är att många spelare i laget vuxit som innebandyspelare. Vi hade ju några luckor att fylla inför säsongen men  jag tycker vi löst det bra.

# Om vi pratar derbyminnen, plocka fram ditt bästa minne från en derbymatch mellan IKSU och Dalen?

– Mitt bästa derbyminne är när vi inför en kokande skycom arena (ishallen) säsongen 2005/2006 besegra IKSU Inför 2326 åskådare med 5-2 och en 16-årig tjej som heter Victoria Wikström stundtals hade lekstuga med IKSU backarna och gjorde två mål.

# Vad tror du att vi får för matchkaraktär?

– En tät och jämn match med två lag som vill bjuda upp till en bra match.

# Därför vinner mitt lag?

– För vi känns på gång igen!

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.