Inför derbyt mot IBK Dalen med Malin Nilsson

INFÖR DERBYT Inför derbymatchen ikväll mot IBK Dalen har orangearapporter intervjuat IKSU som Dalenspelare. Vi kommer att med de intervjuerna räkna ner till matchstarten ikväll, med andra ord en spelare/ledare i timmen.Malin Nilsson, med i IKSU sedan 2013/2014.

# Vad har du för tankar som du tar med dig in i derbyt på fredag?

– Jag längtar till fredag och känner att det ska bli fantastiskt roligt med ett derby. Vi har en bra känsla i laget och det märks att slutspelet närmar sig. VI ska gå in och göra våran grej och njuta av situationen.

# Hur har du upplevt säsongen hittills personligen och för laget?

– Personligen så har jag haft en positiv kurva i min utveckling, även om jag på slutet haft det sparsamt med speltid. VI har haft fokus på att bli bättre för varje vecka och vi har verkligen lagt tid på våra utvecklingsområden. Resultatet har inte alltid varit i fokus utan vår utveckling- men som jag sa tidigare så märks det att det snart är slutspel. Det är nu det gäller.

# Om vi pratar derbyminnen, plocka fram ditt bästa minne från en derbymatch mellan IKSU och Dalen?

– Det är alltid mycket känslor i derbyn, men vårt möte i höstas när vi vände och vann är det härligt minne.

# Vad tror du att vi får för matchkaraktär?

– Mycket känslor och två lag som verkligen vill vinna. Mycket kamp!

# Därför vinner mitt lag?

– Vi är det bättre laget och vill verkligen vinna på fredag. Vi känns starka nu och gör vi vårt bästa är det svårt att slå oss.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.