Inför derbyt mot IBK Dalen med Sofie Andersson

INFÖR DERBYT Inför derbymatchen ikväll mot IBK Dalen har orangearapporter intervjuat IKSU som Dalenspelare. Vi kommer att med de intervjuerna räkna ner till matchstarten ikväll, med andra ord en spelare/ledare i timmen.
sofiea

Sofie Andersson, med i IKSU sedan 2014/2015.

# Vad har du för tankar som du tar med dig in i derbyt på fredag?

– Jag ser fram emot matchen imorgon! Ett derby är alltid ett derby, med massa känslor därtill. Nu är det dessutom så nära slutspel att matchen får lite av en slutspelsstämning över sig. Det är en lyx att få spela sådana här matcher!

# Hur har du upplevt säsongen hittills personligen och för laget?

– Säsongen hittills har gått upp och ner. Både laget och jag personligen har blandat och gett lite känns det som. Vi spelar stundtals otroligt bra innebandy och vi har ett grymt lag. Personligen har jag utvecklats en hel del den här säsongen. Samtidigt är det mitt första året i laget/klubben och det tar alltid lite tid att anpassa sig.

# Om vi pratar derbyminnen, plocka fram ditt bästa minne från en derbymatch mellan IKSU och Dalen?

– Jag måste säga att mitt bästa minne är från min tid i Dalen, från förra säsongen när vi vann mot IKSU i tv-matchen. Senaste matchen mot Dalen är såklart också ett bra minne. Riktigt starkt av oss att ta ikapp det underläget på så pass lite tid.

# Vad tror du att vi får för matchkaraktär?

– Matchen kommer bli tuff i 60 min. Både lagen behöver poäng och kommer kämpa och slita till sista blodsdroppe.

# Därför vinner mitt lag?

– Vi har en bra känsla i laget och det har sett riktigt bra ut på träningarna i veckan. Vi har lagt in en högre växel i allt vi gör och det tar vi med oss in i matchen. Därför kommer vi vinna imorgon!

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.