Anna Jakobsson betygsätter SSL-arenorna

annaj

Imorgon väntar Endre för IKSU Elit och vi har därför i samarbete med Endres landslagsstjärna till lika mäklare Anna Jakobsson (Visbymäklarna) sammanställt en lista där hon från ett mäklaröga har satt betyg på arenorna/hallarna i SSL.

Trevlig lördagsläsning.

logo

4/5
Södervärnshallen i Visby: Belägen i lugnt villaområde nära skola och med promenadavstånd till centrala Visby samt Visby hamn. Välkommen in till en annorlunda planlösning i etage som med rätt interiör kan förvandlas till en kokande gryta. Visst renoveringsbehov föreligger dock.

Iksu sportcenter Arena i Umeå: Med sin öppna planlösning och trevliga ljusinsläpp välkomnas man in i en hall med många funktioner. Den hembakta doften från gòfikat leder dig in i en sal med rejäl takhöjd och synliga takbjälkar som kombineras med en djärv färgsättning.

Falu Kuriren Arena i Falun: Belägen på Lugnet med skid- och friluftsliv runt knuten finns denna toppmoderna arena som har det mesta. Tilltalande restaurang vid entrén, gym och bad samt en rejäl sporthall som kan anpassas efter behov. Allt är modernt, tekniskt utrustat och smakfullt inrett.

3/5
Unihoc Arena i Mora: Låt inte ögat lura dig, i denna ombyggda fabrik ryms mer än vad du tror. Med sitt unika läge i fabriksmiljö varvas fräscha, renoverade våtutrymmen med äldre gästdelar där bland annat flera tidstypiska originaldetaljer finns bevarade. Flexibla ytor där storlek kan förändras och användas efter behov.

Kristiansborgshallen i Västerås: Välkommen in i denna hemtrevliga hall med familjär känsla där alla verkar känna alla. Något begränsad yta i stora salen men flera mindre kompletterande utrymmen väger upp detta. Nära skola, gott om parkeringsmöjligheter samt trivsamma omgivningar.

Arenan/Idrottshuset i Jönköping, Toppmodernt och fräscht mitt i stadens kärna. Rymliga och väl tilltagna omklädningsrum samt bra planlösning. Mysig omgivning med torget precis utanför och lagom uppvärmningsavstånd till sjön.

Udominate Arena i Umeå: Välkommen in genom pampig entré och vidare in i omklädningsrummen där alla förutsättningar för ett tight möte lagen emellan ges. Hallen har ett målat parkettgolv och en hemtrevlig inramning. Nära andra idrottsanläggningar och med promenadavstånd till centrum.

Colorama Arena i Karlstad: Trevlig entré med öppen, social planlösning. Omklädningsrum med bra storlek och genomgående hög standard. I stora salen finns en laddad stämning och hit kommer många återkommande gäster. I närområdet finns flera idrottsanläggningar samt matbutiker.

2/5

Tibblehallen i Täby: Med ett bra läge mitt i Täby Centrum finner du denna välbevarade Arena. Vackert parkettgolv i kombination med en rejäl takhöjd och vågade färgval. Ingång via simhallen leder vidare ner, genom och upp för trappor till omklädningsrum i något enkel standard med bevarade originaldetaljer.

Eriksdalshallen i Stockholm: Attraktivt och centralt läge, på söder med en stor och rymlig hall där du har alla möjligheter till många gäster och härlig underhållning. Trevliga omgivningar med promenadstråk och bra serviceutbud. I dagsläget finns visst behov av pengainvestering dock.

Lisebergshallen i Göteborg: Trevligt läge i centrala Göteborg och med omedelbar närhet till Lisebergs nöjespark. Stor och funktionell arena med gott om lediga sittplatser.

Wasa Sporthall i Södertälje: Pittoresk och välhållen hall med familjär känsla. Något begränsad i storlek och omklädningsrum där tiden har satt sina spår. Närhet till skola och gröna omgivningar.

1/5
Allianshallen i Uppsala: Med ett enskilt läge en bit från pulsen i studentstaden nummer ett ligger denna rymliga anläggning. Gott om parkeringsmöjligheter, lyxigt med tre träningshallar, men en tydlig och stämningsfull matcharena saknas dock.

Storängshallen i Huddinge: G(l)ömt industriområde ett stenkast från Huddinge centrum med en rejäl hall där kombinationen av flera idrotter är möjlig men kanske inte en optimal lösning i dagsläget. Gediget bygge med viss lyhördhet mellan rummen. 1/5

ANNA JAKOBSSON
Visbymäklarna/Endre IF
http://www.visbymaklarna.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.