Sofie Andersson – vi utmärkte oss som lag!

firasofiesmalTvå poäng och ytterligare en bra genomförd match.
Landslagsbacken Sofie Andersson hade en bra kväll igår mot förra klubben IBK Dalen.
– Vi utmärkte oss tillsammans som lag idag och går ifrån den här matchen med en skön känsla, säger Sofie Andersson efter matchen.

IKSU-IBK DALEN 5–1 Ny inför den här säsongen från rivalen IBK Dalen. Landslagsbacken Sofie Andersson har hittills övertygat och som man brukar säga, släkten är värst ibland, förra klubben fick erfara det igår.
Elva minuter in i derbyt hittade Victoria Wikström fram till Sofie Andersson.

– Vi hade pratat om att vi skulle försöka få ner bollen bakom mål och byta kant och få upp den på backen igen. Det lyckades vi med och jag fick en fin servering och det var bara att dunka upp den, berättar Sofie Andersson om målet och menar på att lagkaptenen Josefina Eiremo har lärt ut det.

sandersson

# Berätta lite om framspelningen till Therse ”Mini” Anderssons mÃ¥l?

– Det var bara att spela upp den till ”Mini” som kunde ta emot den och bryta in, där var hon ganska ensam och hon kunde ”dunka” upp den. Det var en bra assist för min del.

miniderby

# Hur upplevde du matchen som sådan?

– Vi hade stora ytor och spela på och hade kanske kunnat gjort något mer av det, men vi spelade ganska säkert och det kändes tryggt under matchen. Det var en riktigt bra laginsats och alla var på topp, vi gjorde det tillsammans och ingen föll ur ramen, tycker Sofie Andersson.

Närmast väntar Endre imorgon söndag.
Iksu Sportcenter 14:00.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.