Lagkaptenen Josefina Eiremo hoppas på inhopp idag

jossie

Lagkaptenen Josefina Eiremo fick bevittna fredagens derby från sidan av.
Hon var visserligen ombytt men vilade. Anledningen?

– Jag har känningar i stortån i ena foten och det har strålat under foten, så det är mer en säkerhetsåtgärd. Sen har jag inte tränat något alls under veckan och ska försöka få det och läka, säger Josefina Eiremo efter matchen.

# Hur var det då att stå vid sidan av?

– Jag har haft ont i magen över att inte kunna vara med och spela en av årets roligaste matcher. Men jag tycker att vi gör en bra match och det kändes som vi hade bra energi på bänken hela tiden, bra prestation och det var faktiskt en fröjd att stå vid sidan idag (läs fredag).

# Nu väntar Endre, vad ska vi tänka på?

– De har många likheter med Dalen, dels spelar dom 2–2–1 och är tighta i försvarsspelet. De är farliga i sina kontringar och har individuellt några skickliga spelare där Anna Jakobsson sticker ut. Men spelar vi som idag (läs fredag) med ett tight försvarsspel och bra offensivt, så bådar det gott.

# Du kommer till spel?

– Det känns bättre idag (läs lördag) och jag hoppas kunna göra några byten.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.