Anna Jakobsson: – Jag tar med mig hjärtat och alla skotttäck!

annaj2
Fyra minuter.
Mer tid än så behövde inte Endre på sig för att göra tre mål.
Den starten blev också avgörande när man besegrade IKSU med 3–2.

– Vi fick en väldigt bra start och matchen lite dit vi ville, vi kunde växla upp tempot och gjorde taktiskt en bra match. Nu kan vi komma att få möta IKSU i slutspelet, så det var lite genrepsmatch, berättar Anna Jakobsson efter matchen.

IKSU-ENDRE Man han knappt bänka sig i IKSU Sportcenter förrän det stod 0–3 på resultattavlan. Visbylaget öppnade väldigt bra och kunde ta till vara på lägena. Anna Jakobsson håller med om det när hon får ge sin syn på matchen.

– Vi inleder väldigt bra och gör rakt igenom en bra första period, i den första tycker jag att både vi och IKSU backade hem och prövade varandra, det blev lite kontringar men överlag kände vi på varandra i matchen. Vi lade in en växel/race i början när vi gjorde tre mål.

IKSU kom närmare med reduceringar i den tredje perioden. Men Endre avgick med segern och Anna Jakobsson kommer ta med sig slitet och hjärtat.
– Personligen tar jag med mig det hårda slitet, även om jag känner att jag kan mycket mer. Lagmässigt hjärtat och alla skotttäck. Det var grymt skönt idag (läs igår) och extra cred till målvakten Liisa Kokkonen som spikade igen.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.