Hallå där Camilla Granström, assisterande tränare Falun:

Under slutspelet kommer orangearapporter att försöka bjuda på intressanta texter, frågor till experter, ledare, spelare med mera. Inför den första kvartsfinalen mot Endre ikväll har vi snackat med Faluns assisterande tränare Camilla Granström.

# Vad ska vi tro om årets slutspel?  

1. Jag tror att årets slutspel kommer bli jämnare än tidigare år.

# Serien Endre-IKSU, vad kommer att avgöra den?

– Eftersom jag är av åsikten att ett bra försvarsspel är grunden till ett bra anfallsspel så säger jag att Iksu kommer ta sig vidare till semifinal pga att dem har ett bättre försvar än Endre. Men det kommer att bli jämnt!

# Vem kan bli en slutspelsjoker i IKSU?

– En joker ska ju vara en ”oväntad” spelare som kliver fram. Jag säger Alice Granstedt fast jag inte tycker det vore särskilt oväntat att hon kliver fram.

# Dina tankar i övrigt inför slutspelet?

– Min spontana tanke är att jag tror det kommer bli jämnare kvartar än vad de flesta förutspått. Den kvartsfinalserie som jag tror kommer vara minst jämn är Kais Mora-Täby där Kais borde ta tre raka. Men i ett slutspel kan allt hända och Täby har några högkvalitativa spelare men jag tycker att dem är lite för ensamma tyvärr. I Globen tror jag att Kais Mora kommer att möta Rönnby.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.