Inför andra kvartsfinalen med fokus på Endre

INFÖR MATCH Imorgon söndag är det dags för den andra kvartsfinalen emellan IKSU och Endre. Klockan 15:00 närmare bestämt på IKSU Sportcenter. Orangearapporter har snackat med Endres tränare Tom Iversjö och lagkapten Anna Jakobsson inför det andra mötet.
annaj2

# Hur upplevde du matchen?

A:
– Matchen va jämn och tuff precis som jag hade förväntat mig. Iksu fick ett litet övertag målmässigt vilket gjorde att de kunde spela lite mer säkert (safe) och då är de tighta i försvaret.

T:
– Upplevelsen var att det var en bra innebandymatch i högt tempo med två skickliga lag. Tillfälligheter avgör och idag hade IKSU dom på sin sida, vi måste jobba lite hårdare för att få dom till vår fördel framöver.

# Två powerplay men ingen direkt farlighet. (Du får rätta mig om jag har fel) vad ska ni förbättra i det spelet till imorgon?

A:
– Oj, givetvis ska vi ställa in skärpan bättre men jag tycker att vi kommer till en del avslut dels inne slottet men också utifrån från flera olika vinklar. Lite bättre skärpa så går den.

T:
–Nja, jag vet inte om jag håller med dig där. Jag tycker att vi satte dom under bra press vid båda tillfällena och hade lägen till att göra mål. Men lite som matchen i övrigt, vi gör det bra prestationsmässigt men måste upp en bit till för att få det att tippa till vår fördel.

# Vad ska Endre göra för att det ska bli vinst imorgon?

A:
– Vi ska vara mer rejäla i allt.

T:
– Vi kommer komma med ännu mer energi, bäva månde den som står i vägen. Och sen göra lite mer mål då.

# Tankar i övrigt inför matchen?

A:
– Jag hoppas på en jämn och fartfylld kamp även imorgon.

T:
– Ett högt tempo i första med synnerligen bra domare som bidrog till att det kändes som att slutspelet hade startat. Får hoppas på liknande känslor efter matchen, men denna gång med Endre-vinst.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.