Therese Andersson om den fjärde kvartsfinalen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/f/orangearapporter.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 162 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/f/orangearapporter.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 163 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/f/orangearapporter.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 164 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/f/orangearapporter.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 165 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/8/f/orangearapporter.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-post-author/includes/awpa-functions.php on line 166

IKSU tog en övertygande seger i måstematchen hemma mot Endre igår.
Siffrorna 7–2 talar sitt tydliga språk och efter matchen snackade vi med Therese Andersson.

# Till och börja med, hur var känslan innan matchen?

– Det var ett väldigt fokuserat och taggat lag som samlades inför match. Känslan var mycket bra!

# Det såg väldigt bra ut innan målen och efter, det var väldigt fokuserat och bestämt som du säger. Om du får ta oss igenom matchen?
– Jag tycker att vi följer vår matchplan från minut ett. Som tidigare så har det visat sig att försvarsspelet är viktigt och det blev nyckeln även denna match. Vi gör en bra match i 60 minuter.
Kul att många kulturbärare stegrade fram när det behövdes, även om det är på söndag (imorgon) det avgörs, det måste ha gett mycket till självförtroendet. Sen såg det ut som ni vågade spela ut efter 3-0.
– Så var det. Vi har många spelare som har varit med länge och spelat viktiga matcher. Riktigt kul att se att det är många som kliver fram och vill avgöra.
# Berätta om ditt mål?
– Alltså jag minns inte riktigt, men jag är ganska säker på att det var ett spelvändningsmål där jag till slut får lägga in bollen i ett nästan öppet mål.
# Jag minns heller inte, man blir så inne i matchen och det blir att man glömmer bort efteråt. Vad tar IKSU med sig till imorgon?
– Vi tar med oss vårt hårda försvarsspel och viljan att våga!

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *