Alice Granstedt om målet och matchen

alicemal

I slutet av den första perioden slog Alice Granstedt till.
Lagkaptenen Josefina Eiremo valde att passa till Skellefteåtjejen på ett frislag som IKSU fick på vänsterkanten. 17–åringen nöp till direkt och vi hade 1–0 ledning. Dessvärre kunde Rönnby gå ifrån till 3–1 i mittenperioden och det resultatet stod sig matchen ut.
– Vi fick ett frislag i hörnet, jag rycker upp i slottet och får en bra pass från Josefina som det bara är att trycka på ett mot mål, när Alice Granstedt själv fick berätta om målet.

# Hur upplevde du annars matchen?

– Jag tycker att vi började matchen bra, vi hade mycket boll men kanske höll oss lite för mycket kring sargerna. I den andra perioden tappade vi markering i mitten och när vi inte satte lägena/skotten kunde Rönnby göra några mål. Sen i den tredje perioden klev vi högre upp och skapade några chanser. Men vi behöver ha mer folk framför deras målvakt för att göra svårt för dom.
– Ny match imorgon lördag och då hoppas jag att vi visar upp en högre intensitet och skapar mer situationer framför deras mål.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.