Idag är det ingen vanlig dag för det är nämligen IKSUs lagkapten Josefina Eiremo:s födelsedag. Det vill orangearapporer uppmärksamma. Stort grattis världens bästa lagkapten och nummer sju!

jossifyllerar

Spelare och ledare om Josefina Eiremo ”Vad gör henne till en bra lagkapten?”

Bernt-Uno Eiremo (Josefinas pappa):
– Ödmjukhet, Ödmjukhet, Ödmjukhet, Respekt, Snäll, Godhjärtad. Hon är bra på att ge goda råd och hjälpa sina lagkamrater på olika sätt. Dessutom vill hon att alla ska trivas och ha det bra

Magnus Norrman (Josefinas sambo)
– Ger alltid 100 oavsett träning / match. Bra lagspelare och ser till att alla har de bra. Bra personlighet och gillar rättvisa och har bra humor. Sen gör hon alla bra som hon spelar med tack vare hennes rörelse och bollsläpp.

Andreas Lundmark (Förbundskaptenen)
– ”Koll pÃ¥ läget” ”Ser alla” ”Tänker längre än här och nu”

Andreas Harnesk (Tränare IKSU)
– Josefina Eiremo är ett föredöme som människa och spelare. Hon vill hela tiden gruppens bästa och bidrar med precis allt hon kan både på och utanför planen. Hon låter alla andra ta plats och kliver själv in när det behövs.

Therese ”Mini” Andersson (Världens bästa Mini)
– Jossi är en bra lagkapten för att hon alltid sätter laget före jaget. Hon går fullt ut i alla lägen och ger alltid 100 %! Hon är dessutom en bra förebild.

Emelie Fällman (lagkamrat IKSU)
– Hon får ihop en grupp väldigt bra, och tänker på alla. En riktig lagspelare.

Sofie Andersson (lagkamrat IKSU)
– Jossi är en förebild på alla sätt och vis. Hon visar vägen både på och utanför planen, hon tar ansvar för ALLA och hon får alla att känna sig sedda och hörda. Dessutom lättar hon upp stämningen med sin humor och sitt härliga humör!

Cornelia Fjellstedt (lagkamrat IKSU)
– Hennes förmåga att se alla, alltid ha humöret uppe samt att hon är en väldigt stabil och lugn person.

ANDERS ANDERSSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.