Matchdag: IKSU–IBF Dalen, DM-Semifinal

Ikväll väntar DM-Semifinal mot IBF Dalen för IKSU elit. Orangearapporter har snackat med centern/forwarden Camilla Granström (IBF Dalen) inför matchen.

# Hur är känslan inför matchen?

– Känslan inför matchen är bra. Vi har fått ihop gruppen på ett fantastiskt sätt efter Czech Open och har sedan gjort bra träningar under veckan (veckan som gick).

# Hur är det att vara tillbaka i Umeå?

– Att vara tillbaka i Umeå är skönt. För mig är Umeå hemma även om jag inte är härifrån ursprungligen.

# Kan bara instämma. Ni är ett gäng rutinerade spelare som anslutit till IBF Dalen, vad ska vi tro om säsongen som stundar i division ett?

– Ja, vi är några stycken men samtidigt har vi också en stor del unga och talangfulla spelare så vi är egentligen ett helt nytt lag. Det är bara ett fåtal som är kvar från förra säsongen. Vi siktar på en plats i Allsvenskan till nästa säsong och det kommer vi att klara!

# Det låter härligt. Vad tror du att du kommer tillföra framförallt till laget?!

– Jag kommer att tillföra erfarenhet som jag skaffat mig som spelare men även den erfarenhet jag skaffade mig som tränare. Sen är jag en vinnarskalle och det spelar ingen roll om det är träning eller match, jag vill vinna lika mycket ändå. Det hoppas jag att jag kan bidra med.

# Vad ska vi tro på för matchbild?

– Ganska väntat så kommer IKSU att vara det spelförande laget medan vi har fokus på vårt försvarsspel. Men vi kommer att kriga på och definitivt ge dem en match, vi kommer inte ge bort någonting.

# NÃ¥gon spelare man ska kolla in eller liknade?

– Jag kan tipsa om en av våra rutinerade spelare Malin Sjöberg (forward) och en av våra yngsta spelare Ellen Berglund (back) som båda har presterat väldigt bra under Czech Open.

ANDERS ANDERSSON
twitter: anderssonand/sportrapporter (orangearapporters konto)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.