14:43 in i period två borta mot Malmö.
Spel i fem mot fyra och Johanna Hultgren till Frida Norström – MÅÅÅÅÅL!
En ny milstolpe i IKSUs historia, målet var nämligen de orangeas 2 500 mål i högsta serien.

mal2500

– Det var inte illa, att bli historisk är ju inget man blir varje dag, säger Frida Norström när Orangearapporter berättar om vad hennes mål borta mot Malmö i december innebar.

Tidigare under säsongen passerade IKSU 300 vinster i högsta serien sedan 1993/1994. Nu kan föreningen lägga till ytterligare en milstolpe i historiken, man passerade 2 500 gjorda mål i högsta serien borta mot Malmö FBC. Närmast i marathontabellen ligger IBF Falun som ståtar på 2 473 mål.

– Det är väldigt roligt att vi har hunnit med 2500 mål i SSL. Förhoppningsvis blir det många fler, säger tränaren Andreas Harnesk och lagkaptenen Josefina Eiremo fyller i med.
– Det är stort, mycket mål.

# Vad ska vi tro om matchen idag mot Rönnby?
– Jag tror att vi kommer möta ett Rönnby som spelar ett tight försvar med snabba och vassa omställningar. Dom är ett tufft motstånd och det kommer att krävas att vi spelar på topp, tror Frida Norström och fortsätter:
– Gör vi det så ska vi med vårat tuffa försvarsspel och vår offensiva innebandy, vinna matchen.

# Hur har du upplevt säsongen hittills för egen del och laget?
– Sen första matchen har vi som lag utvecklats mer och mer för varje match. Vilket känns väldigt bra. Vi är dock aldrig helt nöjda, utan vi vill hela tiden fortsätta utvecklas. Jag är ganska nöjd med första delen av säsongen, men jag vill mer.

# Vad framförallt vill du mer?
– Allt. Jag vill bli bättre på allt!

# Tankar i övrigt inför matchen?
– Det ska bli himla roligt att spela första matchen pÃ¥ 2016. Jag hoppas att det kommer mycket folk och att det blir lite Go’ stämning i hallen, avslutar historiska Frida Norström.

2 500 mål var det!

Anders Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.