Inför matchen med Rönnbys Adina Augustsson

Idag väntar Västeråslaget Rönnby IBK hemma för IKSU Elit.
Orangearapporter har snackat lite med Adina Augustsson hos gästerna.

adina2

– Vi har en bra känsla i laget och det ska bli kul att få möta IKSU igen. Vi är väl medvetna om att vi inte kommer få något gratis, så det gäller att vi är fokuserade i allt vi gör, säger Adina Augustsson när orangearapporter når henne på väg i buss mot Umeå.

Rönnby fick inte någon rolig start på säsongen. Efter fem omgångar låg SM-finalisten från i våras på en elfte plats med blott en seger och fyra förluster. Men efter det varvade man upp och man är obesegrade de senaste åtta omgångarna.
Bland annat har man 9–4 hemma mot Endre.

– Vi hade en knackig start men vi tog oss ur den svackan och nu känns det som vi är på rätt väg. Vi har fått ihop helheten allt mer.
– För egen del har prestationerna varit upp och ner, jag kan inte säga exakt vad det beror på men skador tar tid och jag jobbar fortfarande på det. Men jag har i alla fall en positiv känsla, det känns även som jag är på rätt väg, berättar Adina Augustsson.

# Vad tar ni med er från senaste matchen mot IBK Dalen?
– Jag tycker inte riktigt vi kom upp i nivå. Vi hade stundtals bra spel så vi får försöka bygga vidare på det imorgon (läs idag).

# Vad ska vi tro på för matchkaraktär?
– Jag tror på högt tempo där det kommer vara ett ställningskrig hela

# Vad avgör?
– Vår effektivitet.

Anders Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.