Inför matchen mot KAIS Mora med Sofie Andersson

I eftermiddag klockan 16:00 väntar hemmapremiär för IKSU mot toppkonkurrent KAIS Mora. Orangearapporter har snackat med backen Sofie Andersson inför mötet.

# Hur upplevde du premiären borta mot Endre?
– Det var en nervös och lite trevande inledning. Ju längre matchen gick desto mer slappnade vi av och kunde avsluta med att spela ut ordentligt i sista. Riktigt skönt!

# Vad var bra och inte bra med den matchen?
– Bra att vi fortsatte trumma på och att det gav utdelning till slut. Det blev bra när vi gjorde allt lite enklare utan att krångla till det.

# Hur tycker du att dom nya spelarna har sett ut på försäsongen och i matchning?
– Jag har nästan glömt vilka de nya spelarna är! Och det är för att de har smält in så bra i spelet och i gruppen. De är grymma allihop och bidrar med kvalitet, spets och hjärta. Riktiga klasspelare!

# Vad kan vi förvänta oss för matchbild/karaktär mot Mora?
– Matchbilden mot Mora kan antingen bli en lite trevande inledning, eller också det motsatta med full fart framåt direkt. Den som tar sig till IKSU imorgon får se! Sett till hela matchen kommer den bli fartfylld med massa delikatesser, det är jag säker på med så många duktiga spelare i båda lagen.

# Hur har det gått för dig på försäsongen och i matcherna?
– Det har gått helt okej. Jag kan bättre, absolut. Men det tar tid att hitta sin roll i de formationer man spelar osv. Än är säsongen ung, så det kommer.

# Därför vinner IKSU hemmapremiären?
– IKSU vinner hemmapremiären för att vi alla krigar och sliter från start till slut. När vi gör det vet vi att vi är svårstoppade.

Anders Andersson
anders.andersson@andersa.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.