Vilken lekfullhet – IKSU!

majaochbollen

Låt gå att jag redan är frälst och trollbunden av spelet. Men igår var det en fröjd och se det som IKSU presterade borta mot Rönnby, Västerås. Det var inget snack om saken, när man dessutom passade på att göra två mål i ett och samma boxplay i den andra perioden, då kunde man inget annat än att applådera för showen.

empa

Apropå mål i boxplay, så får det mig att minnas tillbaka på en match borta mot Pixbo, säsongen när Malin Marklund och Emelie Wibron, kan man säga, gästspelade hos dem?!
Då blev IKSU utspelade och släppte in två mål i powerplay. Igår var Emelie i allra högsta grad delaktig i ett av målen i boxplay, som hon gjorde.

Så jag kan säga att jag har sett IKSU släppt in två mål i ett och samma powerplay och gjort två mål i samma boxplay. Lite smått unikt?

dj

Lekfullheten var det, efter matchen så bollade Maja Viström och Amanda Delgado Johansson över hela planen och gjorde tricks. Även Cornelia Fjellstedt tricksade med bollen och Sofia Joelsson anslöt sedan. Just den lekfullheten och glädje hos dem. Det är som Magnus Norrman skulle uttrycka sig – M-A-G-I!

cornelialeker

Tack för showen tjejer.
Jag längtar redan till nästa match på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.