Snack med Täbybacken Lisa Carlsson

Täbybacken Lisa Carlsson är inne på sin fjärde säsong i SSL och blev i förra veckan uttagen till VM i Schweiz i december. Orangea Rapporter snackade med henne igår (lördag) inför dagens match borta mot Täby.

– Det ska bli fantastiskt roligt.
– Det är en ära att få representera Sverige så jag ser fram emot det mycket, svara hon om hur det ska bli att få representera Sverige i VM.

• Det vart SM-guld förra säsongen, vad känner du att du har utvecklat i ditt spel under säsongerna som har gjort att du har kommit med i landslaget och VM nu?

Jag har blivit mycket bättre fysiskt, vågar ta för mig mer och blivit bättre på att använda mig utav fart i mitt spel, tror Lisa. På sina 78 SSL-matcher (grundserien), har det blivit 15 mål, 25 passningar, 40 poäng.

• Berätta om känslan efter SM-Guldet i våras, det måste ha varit en mäktig känsla, SM-Guld?

– Det var nog det mäktigaste jag har varit med om. Det vi gjorde var något sensationellt och jag skulle vilja uppleva den dagen om och om igen, berättar Lisa.

• Det förstår jag, hur har du upplevt inledning på säsongen personligen och för laget?

– Inledningen har varit lite upp och ner för både laget och mig. Det finns mer att hämta hos både mig och vi som lag.

• Om vi avrundar, vad tror du att den nya hallen betyder och kommer att betyda för Täby både på kort och lång sikt?

– Det bästa är att hallen endast är till för skola och innebandy vilket har varit bra för oss. Vi har fått bättre träningstider och behöver inte konkurrera om dessa med andra idrotter.
– För föreningen tror jag att det betyder mycket att ha en egen hall där man visar upp innebandyn, att äntligen kunna ha en egen kafeteria och kunna arrangera olika evenemang i hallen.

Anders Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.